SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Så här fungerar våra avgifter

Medlemsavgift 100 SEK/år

Medlemsavgiften betalas av alla i klubben och motsvarar den avgift klubben betalar till Svenska Judoförbundet. För närvarande är avgiften 100 kr. Medlemsavgiften betalas bara en gång per år, på första fakturan.

Om inte medlemsavgiften betalats på två år så räknas man inte längre som medlem i klubben eller i judoförbundet, och därmed gäller inte heller försäkringen längre.

 

Träningsavgift

Barn och ungdomar betalar 650 SEK/termin
Vuxna (från 20 år): 800 SEK/termin
Vuxna som bara tränar i familjegruppen (med sitt/sina barn) betalar bara medlemsavgift.
Tränare och hjälptränare behöver inte betala träningsavgift utan bara medlemsavgift.

Träningsavgiften är den avgift som betalas för att få träna. Avgiften går till att finansiera driften av Täby Judoklubb. Det kan vara hyra, tävlingar, läger, tränarkostnader och administration.

Man får prova att träna tre gånger utan att betala.
Har man betalat träningsavgift i någon grupp i klubben så får man även träna på andra pass/grupper utan att betala extra.

 

Hur och när betalar jag? 

Klubben skickat ut fakturor varje termin, för de som bara betalar medlemsavgift kommer den normalt på vårterminen. Om du är ny så kommer medlemsavgiften med på din första faktura som kan vara på hösten.

 

Bankgiro 361-4450

På varje faktura finns ett OCR Referensnummer, sju eller åtta siffror långt. Skriv in det in numret noga när du betalar eller använd Kopiera & Klistra in så du är säker på att numret blir rätt.
Om du får flera olika fakturor, tex. för flera barn, så måste du betala dem separat.

 

Minska din avgift - hjälp till!

Om du eller någon i familjen vill hjälpa till som tränare, hjälptränare eller med administration, meddela din tränare (eller maila till info@tabyjudo.se) så hittar vi något som du kan hjälpa till med. 

 

TÄNK PÅ!

  • Medlemsavgiften till föreningen skall vara betald för att försäkringen skall gälla. Klubben måste även ha fullgjort betalning till förbundet för att försäkringen skall vara gällande.
  • Försäkringen gäller enbart för olycksfall och skador som sker vid utövande av judo.
 
Sponsorer