Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Om klubben

Täby judoklubb är en ideel idrottsföreing som bedriver judoträning på alla nivåer från barnjudo och handikappjudo ända upp till elitträning. Klubben bildades runt 1967-68 och har idag mellan 200-300 medlemmar huvudsakligen från Täby och Vallentunna norr om Stockholm. 

Judo i Täby skall vara en frizon från mobbing, droger, mode & rasism. Självfallet är jämställdhet en självklarhet.

 

Dojoadress

Tibble hallen
Attundavägen 5-7
Täby 

Vi finns längst ner i Tibblehallen. Våra träningslokaler är Buren och Sal 3.


Kansliadress

c/o Hans Schyldt, Sveavägen 29, 187 62 Täby

Vid kontakt, använd mail. Mail är mycket lättare att hantera och det är lätt att vi missar ditt samtal om du ringer eftersom vi inte har några anställda kanslister. Allt arbete är ideellt.

info@tabyjudo.se 

Barn och ungdomsträning är stor i vår klubb

Barn- och ungdomsjudon är stor i Sverige. Idag är det ungefär 7200 barn i ålderskategorin 6-11 år och 3600 I åldersgruppen 12-15 år som tränar i någon av Sveriges alla judoklubbar. För att judon även framöver ska kunna behålla sin attraktionskraft måste verksamheten utvecklas i takt med barns och ungdomars behov och önskemål.

Det är med bakgrund av detta som det finns en speciell barn- och ungdomsgrupp inom Svensk judo som heter Ungjudo. Den finns för att tillvarata barn och ungdomars engagemang för judon. Inom svensk judo vill vi locka än fler barn och ungdomar till såväl utöva judo aktivt som att engagera sig som ledare i föreningar

Täby Judo har en stor barn och ungdomsverksamhet. Du är välkommen att börja med Judo i ngn av dom grupper vi har för dig.

Alla tränare i Täby judo har kontrollerats i brottsregistret för att barn och vuxna skall känna sig trygga.


Jämställdhet
Visst är jämställdhet en viktig fråga. Och just inom judo, där vi traditionellt har fler män än kvinnor är detta en extra viktig fråga. Det är därför att Täby Judo har tillsammans med andra klubbar startat Judo5 Stockholm. Ett forum för kvinnor och tjejer att träffa kvinnor och tjejer från andra klubbar. 
Vår vision är att öka antal kvinnor och tjejer i klubben. Varför ska det inte vara fler kvinnliga medlemmar än manliga? Vi skulle inte vara den första klubben i Sverige som lyckas med det. The sky is the limit!
Det här är styrelsen i Täby Judo Klubb

Ledamöter:
Ulrich Wisser Ordförande
Hans Schyldt, Kassör
Maria Habermann, Sekreterare
Anders Eriksson
Lars Eliasson
Muriel Steiner


Suppleant:
Per Ferm

Valda för 2018-2019, några till 2020.


 
Sponsorer